Tuesday, April 29, 2014

What's Going On?!

I have been unable to upload images to my blog posts since February of this year. What's going on?! I've "googled" Google for help with no hint on how to solve the pictures-on-my-blog problem.

According to my account information, I have plenty of memory for pictures (images). So, why is this not working? Anyone have any suggestions as to the problem? Meanwhile, I'll keep trying to figure this out.

Thanks for any help you can be. Maybe Jenny's crew knows what to do.

The Horse Pucky Queen.


Lola said...

Sorry to read about your prblems - hope this works out for you OK.

lightly said...

firstly you a woman
secondly you need to take your pictures and put them in an envelope place an address and stamp on ....

ok lets be serious, this is where you need to bug the blog managers

and welcome back

Valerie said...

There are far too many hiccups with Google lately. Sadly I can't help with your problem.

The Quiet Riot said...

Hi, try looking here

You could also try changing browsers. That sometimes works.
Good luck!

Ann, Chen Jie Xue 陈洁雪 said...

Must be sop annoying. Thanks for visiting.

Ann, Chen Jie Xue 陈洁雪 said...

Like Quiet Riot says, I once had same problem. I find mozilla firefox works.

Pam Beers. said...

Thanks for your help folks. Turns out it took a couple of IT guys to fix problem. All is well. Looking forward to more horse pucky fun.

Changing browser is big help. Thanks QR. IE no longer works for me, Goggle Chrome is working fine.

Splendid Little Stars said...

Oh no!
Unfortunately, I don't know the answer.

Splendid Little Stars said...

Oh I see you got the answer! good!